Prodaja atraktivnih zemljišta
u Splitsko-dalmatinskoj županiji

null

Prodajemo dva velika i atraktivna zemljišta u Splitsko-dalmatinskoj županiji:

građevinsko zemljište u mjestu Hrvace kod Sinja te poljoprivredno zemljište s mogućnošću prenamjene u Supetru na Braču.

Zemljišta su idealna za gradnju luksuznih stambenih vila ili manjih turističkih naselja.
Idilično okruženje, mirna lokacija i prekrasna priroda daju ovim lokacijama posebnu draž.

SUPETAR, BRAČ

Supetar je grad u Splitsko-dalmatinskoj županiji smješten na otoku Braču, točnije na njegovoj sjevernoj strani, u uvali sv. Petra.

Prodaje se poljoprivredno zemljište s mogućnošću prenamjene na otoku Braču u gradu Supetru, predio Malačnica u blizini mora.

Za ovo zemljište postoji mogućnost prenamjene u gradnju za turističke svrhe poput malog apartmanskog naselja, kampa ili individualnih kućica sa bazenima. Postoji mogućnost kupnje susjedne parcele od 5400 m2.
Vlasništvo je uredno. Cijena je 80 €/m2 ali nije fiksna.

POGLEDAJ GALERIJU

Supetar: Grad po mjeri svakog stanovnika

Supetar, smješten na otoku Braču, je ujedno jedini grad na otoku. Istoimeno naselje je kulturno, gospodarsko, prometno i turističko središte čitavog otoka.

U neposrednoj blizini Supetra nalazi se Mirca, malo simpatično mjesto karakteristične arhitekture poznato po brojnim uzgajivačima maslina. Naime, tradicionalni dio sela nalazi se uz brdo, a ondje se svake godine održavaju zanimljive izložbe popraćene lokalnom spizom i vinom. Na drugoj strani sela uređene su plaže s barovima gdje se možete opustiti od cjelodnevnog istraživanja bogate gradske povijesti.

UPOZNAJ SUPETAR

HRVACE

Općina Hrvace smještena je uz cestu Sinj – Knin, u samom podnožju poznatih planinskih lanaca Dinare, Kamešnice, Plišivice i Svilaje.

U istoimenom mjestu prodaje se atraktivno građevinsko zemljište idealno za izgradnju moderne obiteljske kuće, luksuzne vile s bazenom ili apartmana.

S obzirom na svoj povoljan zemljopisni položaj i činjenicu da kroz ova mjesta prolazi tek jedna veća cesta, područje je kao stvoreno za miran seoski život, za razvoj gospodarstva, ali i za brojne zabavne aktivnosti. Osim toga, bez obzira na nekretninu koju planirate izgraditi, imat ćete nevjerojatan pogled na bogatstvo prirodnih ljepota. Ako se poželite okupati u moru ili se navečer opustiti na terasi popularnih kafića uz šum valova i taktove omiljene glazbe, do većih gradova, primjerice Splita, ili do Kaštela ima tek 40-ak kilometara, tako da su Hrvace idealna polazišna točka.

POGLEDAJ GALERIJU

PROJEKT LUKSUZNE VILE

Projekt luksuzne vile u Hrvacama s 5 zvjezdica.

Za građevinsko zemljište u Hrvacama ishodovana je građevinska dozvola za vilu površine 1000 m 2 s pet zvjezdica na tri etaže: podrum, prizemlje i kat.

Osim luksuznih sadržaja unutar samog objekta, velika okućnica sadržavala bi dvostruki bazen ukupne površine od oko 80 m 2 , sunčalište, bazensku kućicu, teniski teren te japanski vrt. Ispred vile predviđeno je 12 parkirnih mjesta.

POGLEDAJ GALERIJU

Hrvace: Najstariji tragovi čovjekove prisutnosti vezuju se za mlađe kameno doba

Na području općine Hrvace ostatci čovjekove prisutnosti potječu još iz mlađeg kamenog doba o čemu svjedoče brojni ulomci glinenih posuda koji pripadaju impresso-keramici.

Riječ je o jedinstvenom načinu ukrašavanja keramičkih posuda utiskivanjem raznih zašiljenih predmeta poput rubova od školjaka i puževa. Osim toga, utiskivali su se i predmeti od kamena ili kosti. Na prvi pogled čudno, ali ondašnjim stanovnicima potpuno normalno, utiskivali su se nokti i prsti s ciljem dobivanja jedinstvenim ornamentalnih motiva.

UPOZNAJ HRVACE
Back To Top